Haarlijn 2017/2018 TRANSFORM

De nieuwe Haarlijn van dit seizoen heet ‘Transform’! Hieronder staan de nieuwste kapsels, kleuringen en technieken op een rij.

Het komende seizoen transformeer je in no time van een natural uitstraling naar een meer excentriekere look. Door de lengteverschillen kun je alle kanten uit met je kapsel.

Trendkleuren als mauve en blorange (blond/orange) zorgen voor een hippe touch en slim aangebrachte kleuraccenten zorgen voor een verrassend effect bij een andere styling. Dus: transform yourself!

Switchtechniek
Bij de bovenste twee modellen is de nekpartij en het gedeelte boven de oren en de pony is lang gelaten. De rest is korter geknipt. Dit is gedaan met de switchtechniek, het haar wordt dan afwisselend van links naar rechts gehaald tijdens het knippen. Hierdoor krijg je de trendy lengteverschillen. Bij het kapsel rechts is het haar naar voren gedroogd en met wax het plukkerige effect gecreëerd.

Vlakke styling
In deze kapsels (beiden bovenaan) zijn de onderste lagen geverfd in een diepe kopertint, bovenop is gekozen voor het trendy blorange (blond/orange). Je verandert je kapsel in een klassieke, Frans aandoende styling (zie midden) door een mooie kuif te föhnen. Met mousse en wax boetseer je het haar in model. Een glossy shine spray maakt het geheel af. Prachtig!

Glanzende krullen
Het lange haar (hieronder midden) is van achteren op één lengte geknipt en vanaf de kruin in lagen. Met een grote, ronde borstel wordt het natte haar droog geföhnd waardoor alle haarschubben zich sluiten en het haar prachtig gaat glanzen. Onderaan zijn grove krullen gedraaid en vastgezet met clips, zodat het haar ‘in de krul’ kan afkoelen. Met een flexibele hold hairspray blijven de krullen de hele dag mooi.

Licht-violet en mauve
Het blonde lange haar (hieronder rechts) is bovenop gekleurd met een koele kopertint en een licht-violette zweem aan de onderkant. In de lage nekpartij is de onderste haarlaag gekleurd met de trendy mauvetint. Dat geeft een leuk effect als je je haar opsteekt. De staart is niet helemaal door het elastiek getrokken waardoor er een nonchalante knot ontstaat. De gladde pony zorgt voor een mooi effect.

Klassieke boblijn
Dit kapsel (hierboven links) is helemaal horizontaal geknipt en ook de pony is volledig recht gesneden. Door de manier van knippen en snijden valt het haar vanzelf al bol naar binnen. Bovenop is een kopertint aangebracht en aan de achterkant is een donkere bruintint gebruikt, die lichter wordt naar de punten toe.
Rechts zie je een look met meer beweging, gecreëerd door een grove krultang en getoupeerd met een puntkam. Styling cream maakt het af! 

HEREN

Voller en langer
Dit seizoen zien we een voller effect en meer lengte! Het hoofdhaar bij het linkermodel hieronder (met roze jasje) is vloeiend aangesloten op de baard. De oren zijn net vrij geknipt en de nekpartij is bewust langer gelaten. Het haar is diep ingeknipt zodat er twee verschillende lengten ontstaan. De natuurlijke slag is gecreëerd door het haar te föhnen en wat pommade in het haar te kneden.

Nonchalante look
Deze nonchalante look (hieronder met zwarte jasje) is duidelijk minder gestileerd dan hierboven. Het laat de natuurlijke slag goed uitkomen. Het haar is met de diffusor gedroogd waarna er een stevige wax met de vingers doorheen is gekneed. Klaar is Kees!

Italian look
Het kapsel van dit blonde herenmodel hieronder is erg trendy op dit moment. Het bovenhaar is langer en de achterkant en zijkanten worden opgeknipt met de schaar. Heel naturel. De lok is met een spijkerborstel en föhn zijwaarts gedroogd. In de blonde lokken zijn highlights gezet voor meer accenten en diepte. In dit hippe kapsel hier rechts zijn de blonde strepen goed te zien. Door volume-poeder op de hoofdhuid te masseren wordt het haar stugger en droger. Superleuk voor een avondje uit!

Dus heb je zin in een nieuwe look?
Laat je inspireren bij Hair by Chantelle en ervaar wat een goed in ‘Transform’ geknipt kapsel en nieuwe haarkleur voor je doet!

En nog meer…

Hierboven is het al even genoemd. Absolute trendkleuren dit seizoen zijn Mauve, een bleke roze/paarse pastel, en Blorange, een bijzondere combi van “blond” en orange. Bekijk de mooie voorbeelden hieronder.

Maar let ook op de ‘hidden colouring’!
Als je je haar opsteekt komen er onder die relatief lichte tinten ineens intense kleuraccenten tevoorschijn. Dit doen we met een geraffineerde kleurtechniek, waarbij we de kleuring op strategische plaatsen aanbrengen onder de bovenste haarlagen.

Wanneer je je haar dan een andere kant op draagt, heeft je look ineens meer kracht!

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: